Glashandel Limburg

Buys Glaswerken is een glashandel in Limburg (Nederland). Ook in Belgisch Limburg bevinden we ons regelmatig om zowel bedrijven als particulieren van glas te voorzien. Door onze jarenlange ervaring mogen we ons een ware specialist noemen op het gebied van glas. Heeft u een vraag, probleem of opdracht? U kunt ongetwijfeld bij ons terecht. Neem contact op met Buys Glashandel in Limburg.

Assortiment Buys Glaswerken Limburg

Buys Glaswerken in Limburg heeft een zeer ruim assortiment aan glasproducten. Alles wat u zich kunt bedenken op het gebied van glas, kunnen wij realiseren. Glazen vloeren en glazen trappen worden regelmatig door ons vervaardigd, en ook glazen tafels, scheidingswanden en deuren leveren wij met regelmaat aan onze klanten in België en Nederland. Buys Glaswerken Limburg is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de glas sector. Van glas bewerken tot glas zetten en van standaard glas tot glas op maat: wij kunnen het allemaal leveren.

Glaszetter Limburg

Onze service reikt verder dan alleen het leveren van glasproducten. We zijn ook een glaszetter in Limburg en omstreken. Heeft u een acuut probleem, bijvoorbeeld gebroken of beschadigde glazen ruiten door een ongeval of inbraak? Dan kunt u Buys Glaszetter in Limburg inschakelen. Wij staan 24/7 voor u klaar en komen meteen naar u toe om uw probleem op te lossen. Wanneer onze glaszetter het probleem niet meteen permanent kan oplossen, dan zorgen we in ieder geval voor een degelijke tijdelijke oplossing en dan komen we later terug om uw ruit bijvoorbeeld te vervangen. 

Buys Glaswerken Limburg is uw specialist op het gebied van glas. Heeft u interesse in ons producten en/of service, of heeft u een andere vraag? Schroom niet en neem contact op.

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.