Mat glas

Glas is een mooi materiaal dat behalve praktisch ook nog eens erg stijlvol is. Er is alleen een nadeel: doordat glas doorzichtig is, is er weinig privacy. Daarom heeft Buys Glaswerken verschillende soorten mat glas in haar assortiment. Er zijn talloze toepassingen te bedenken voor mat glas. Een glazen deur of raam in de badkamer, waar privacy toch wel gewenst is. Of wat dacht u van een matglas scheidingswand met een moderne uitstraling? Ook in de keuken is mat glas, ook bekend onder de naam satijn glas, erg populair.

Mat glas in de vorm van melkglas

In principe zijn er meerdere manieren om mat glas te produceren. Zo is het mogelijk om te kiezen voor gelaagd glas met een matte folie, maar het is ook een mogelijkheid om voor melkglas te kiezen. Dit doen wij door één zijde van het glas te behandelen met een bepaald zuur, waardoor deze een gematteerd uiterlijk krijgt. Dit is dus ideaal voor douchewanden en bijvoorbeeld keukenachterwanden. De mogelijkheden met melkglas zijn als eindeloos te bestempelen.

Melkglas prijs

Heeft u interesse in mat glas voor uw pand? Dat is mogelijk, want bij Buys Glaswerken bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare specialist op het gebied van glas. De melkglas prijs wordt voor u berekend aan de hand van uw wensen. Wij leveren namelijk ook melkglas op maat. U kunt contact opnemen met Buys Glaswerken en wij voorzien u spoedig van een scherpe prijs! Tevens kunnen we u adviseren omtrent het aanschaffen van een soort mat glas. Misschien is gelaagd glas met matte folie een betere optie voor u.

Neem contact op met Buys Glaswerken voor een advies op maat omtrent mat glas, actuele prijzen en meer informatie.

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.