Meest voorkomende glassoorten

Zoals u waarschijnlijk wel weet is glas in vele verschillende soorten en maten te vinden.  Vroeger werd er veelal gebruik gemaakt van enkele beglazing in huizen. Tegenwoordig wordt er meer gebruik gemaakt van dubbele beglazing door de beter isolatie. Toch wordt enkele beglazing nog steeds toegepast in huizen, hetzij voor andere toepassingen. Enkel glas wordt tegenwoordig vooral gebruikt om huizen te verfraaien door middel van mooie glazen deuren en wanden. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor dubbele beglazing voor uw huis of bedrijf.

Andere glassoorten

Ook figuurglas is een veel toegepaste glassoort. Door figuurglas kunnen er matte elementen, lichte elementen, schaduw en transparantie worden aangebracht op glas, waardoor u verzekerd bent van glas dat geheel aan uw wensen voldoet. Het is ook mogelijk om voor glas te kiezen dat aan alle veiligheidseisen voldoen. Dit glas wordt gehard glas genoemd en wordt bijvoorbeeld toegepast in auto\'s, treinen en bussen. Maar u kunt ook kiezen voor hittebestendig glas, isolatieglas, of veiligheidsglas.

Uw glaswerk bestelt ubij Buysglaswerk!

Zoals u heeft kunnen lezen, zijn er vele soorten glas te krijgen. Bij glashandel Buysglaswerk bewerken wij al deze soorten glas voor u. Het is mogelijk om u glas op maat te laten maken, zodat het glas wat u zoekt aan al uw wensen voldoet. Voor een inventarisatie van de verschillende glassoorten die wij aanbieden kunt u op onze website terecht, maar u kunt ook langskomen in onze showroom voor persoonlijk advies.

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.