Glas kopen bij Buys glaswerken

Wanneer u vroeger glas ging kopen had u veelal de keuzemogelijkheid tussen enkel glas en dubbel glas. De ontwikkelingen op de glasmarkt hebben echter niet stil gestaan en tegenwoordig heeft u dan ook ruim de keuze wat glas betreft. Zo kunt u naast enkel glas en dubbel glas ook kiezen voor veiligheidsglas en design glas. Buys glaswerken is een gespecialiseerde glashandel, die de ontwikkelingen op de glasmarkt sterk in de gaten houdt en zo haar positie als vooruitstrevende glashandel behoudt. Bent u benieuwd naar de soorten glas die u bij Buys glaswerken kunt bestellen en kopen? Neem dan nu een kijkje op deze website!

Toepassingen van glas

Buys glaswerken beschikt over een team deskundige medewerkers, die in staat zijn om alle soorten glas die u kunt kopen te bewerken en op maat te maken. Zo hebben wij een geheel eigen glas-in-lood atelier waar u op maat gemaakt glas-in-lood kunt kopen. Tevens kunt u terecht voor glas dat dient voor grotere projecten als gebouwen of balustrades. Maar ook fijnere toepassingen met glas zijn bij glas groothandel Buys verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan het moderne design glas dat bijvoorbeeld bij douches, deuren en keukens toegepast kan worden. Wat voor een soort glas u ook wilt kopen, bij Buys glaswerken bent u aan het juiste adres!

Tijd om glas te kopen? Buys glaswerken!

Wilt u de isolatie van uw huis of bedrijf verbeteren door een andere soort glas toe te passen? Wilt u voorkomen dat uw kinderen zich verwonden en bent u van plan veiligheidsglas te plaatsen? Wilt u uw huis een elegante en moderne uitstraling geven middels design interieurglas? Wat voor een soort glas u ook wilt kopen, bij Buys Glaswerken bent u in goede handen! Wij kunnen u adviseren in het toepassen van een bepaalde soort glas, het glas bewerken, afwerken en zelfs bij u thuis plaatsen. Wanneer het tijd is om glas te kopen, kies dan voor Buys glaswerken!

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.