Glas in lood: zowel in klassieke als modern ingericht ruimtes

Glas in lood is een benaming voor vensterramen die uit loodlijsten bestaan, waarin stukken glas geplaatst zijn. Geen enkel glas in lood is hetzelfde waardoor glas in lood ramen een unieke uitstraling geven aan iedere ruimte. Glas in lood wordt meestal toegepast in wat oudere, klassiek ingerichte gebouwen. Glas in lood leent zich echter ook perfect in modern ingerichte ruimtes en gebouwen. Glas in lood zorgt voor een geheel eigen accent in iedere ruimte en zorgt voor een aparte lichtinval.

Eigen glas in lood atelier

Bij Buysglaswerk beschikken wij over een geheel eigen glas in lood atelier. Daardoor is het mogelijk om glas in lood geheel op maat voor u te maken. Wij kunnen diverse soorten glas in lood voor u maken. Buiten dat wij heel nieuwe glas in lood ontwerpen voor u kunnen realiseren is het ook mogelijk om oud glas in lood werk voor u te restaureren. Ook kunt u oud glas laten restaureren en hier een nieuw glas in lood werk mee te laten maken. Wil u de mooie uitstraling van glas in lood, maar de voordelen van geïsoleerd glas in één? Dat is dan ook mogelijk bij Buysglaswerk. Wij kunnen voor u glas in lood tussen isolatieglas plaatsen waardoor er een unieke combinatie ontstaat: de uitstraling van glas in lood met de voordelen van isolerend glas van nu.

Al uw glas in lood bestelt ubij Buysglaswerk!

Bent u van plan glas in lood in uw woning of bedrijf te laten plaatsen of glas in lood te laten restaureren en weet u nog niet zo goed wat voor een ontwerp u graag wilt? Dan kunnen onze deskundige medewerkers u hierbij adviseren zodat iedere ruimte precies die sfeer krijgt waar u naar op zoek bent!

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.