Gezandstraald glas

Een unieke kwaliteit die mat glas bezit, is het feit dat het zeer licht doorlatend maar tegelijkertijd ondoorzichtig is. Er zijn verschillende manieren waarop mat glas gemaakt kan worden. Één daarvan is door middel van zandstralen. Gestraald glas ontstaat wanneer er onder hoge druk een straalmiddel tegen de glazen ruit wordt geblazen. Hierdoor wordt het oppervlak ondoorzichtig gemaakt.

Gestraald glas met uniek design

Heeft u een bedrijfslogo dat u graag op glazen deuren of ramen zou willen zetten? U kunt natuurlijk kiezen voor bestickering, maar gezandstraald glas heeft een veel luxere en mooiere uitstraling. Bij Buys Glaswerken kunt u zelf kiezen wat voor design u op uw deuren of ruiten laat zetten. Wij zandstralen al het glas zelf, waardoor we zeer korte levertijden kunnen garanderen. Kiest u voor een logo middels gezandstraald glas, of wilt u een mooi lijnen patroon? Het is allemaal mogelijk. Wanneer u interesse heeft in gezandstraald glas, dan kunt u contact opnemen met de glas specialisten van Buys Glaswerken. Wij helpen u graag verder.

Gestraald glas toepassingen

Uiteraard kan gestraald glas toegepast worden in een glazen deur of glazen ruit. Toch zijn er ook nog talloze andere toepassingen van gezandstraald glas. Denk bijvoorbeeld aan een uniek mat glas keukenblad. Op het matte oppervlak zullen beschadigingen die in de loop der tijd zullen ontstaan, nauwelijks opvallen. Ook op de badkamer is gezandstraald glas een graag gezien aspect, bijvoorbeeld voor een deels ondoorzichtige douchedeur of scheidingswand.

Heeft u een idee of wens met gezandstraald glas? Dan kunt u contact opnemen met de glas experts van Buys Glaswerken. Wij voorzien u graag van additionele informatie en wij kunnen gezandstraald glas op maat leveren.

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.