Driedubbel glas

Gaat u uw huis (ver)bouwen? Dit is dan uw kans om de thermische isolatie van uw beglazing te optimaliseren. Dit kunt u doen door te kiezen voor driedubbel glas. Triple glas bestaat uit drie lagen extra helder glas. De ruimten hiertussen worden opgevuld met het zeer goed isolerende edelgas Argon. Doordat Buys Glaswerken extra klaar glas gebruikt, levert u niet in op lichtdoorlatendheid en kleur. Uw woning zal zeer goed geïsoleerd zijn, met een optimale kleurweergave.

3 dubbel glas : optimaal isolatieglas

De U-waarde van glas is eigenlijk de mate waarin energie wordt doorgelaten. Hoe hoger de U-waarde, hoe slechter het glas isoleert. Enkel glas heeft meestal een U-waarde van tussen de 5,5 en 6.0. Dubbel glas doet het al een stuk beter met een U-waarde van tussen de 2,5 en 3,0. Driedubbel glas doet het nóg beter, met een U-waarde van tussen de 0,6 en 1,0. U kunt zich voorstellen dat driedubbel glas dus een flink energie besparing met zich meebrengt. Het is daarom zeker de moeite en de investering waard om uw enkele of dubbele beglazing te vervangen door driedubbel glas.

Prijs driedubbel glas

De prijs van driedubbel glas is op aanvraag. Dit ligt namelijk geheel aan uw wensen en de hoeveelheid triple glas die u nodig heeft. Buys Glaswerken is al vele jaren actief in de glas business, en kan zich een echte glas expert noemen. Wanneer u er over denkt om uw woning of bedrijfspand te voorzien van 3 dubbel glas, dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van alle gewenste informatie en een accurate en actuele prijs voor driedubbel glas.

 

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.