Beglazing van Buys Glaswerken

Beglazing binnen een huis of bedrijf is iets dat tegenwoordig als vanzelfsprekend wordt gezien. Toch zijn er vele soorten beglazing waar u uit kunt kiezen, waarschijnlijk meer dan u denkt! Ieder van deze soorten beglazing heeft bepaalde voor- en nadelen en daardoor past de ene beglazing beter bij een bepaald gebouw dan een andere soort beglazing. Glashandel Buys glaswerken is een professionele glashandel die gespecialiseerd is in het vervaardigen, bewerken, afwerken en plaatsen van alle soorten beglazing voor particulieren en bedrijven. Dit maakt Buys glaswerken de allround glas groothandel voor de particuliere en zakelijke markt!

Soorten beglazing

Beglazing kan zowel functioneel als decoratief zijn. Zo kunt u kiezen uit enkele beglazing, dubbele beglazing, isolatieglas of veiligheidsglas wat functionele beglazing betreft. Welke soort beglazing het beste voor u is, is afhankelijk van het soort gebouw en de activiteiten die binnen het gebouw plaatsvinden. Tevens kunt u bij Buys glaswerken kiezen voor decoratieve beglazing die tegelijkertijd ook functioneel kan zijn: design glas. Design glas is een steeds vaker voorkomende vorm van beglazing die binnen ieder huis of bedrijf past en te allen tijden resulteert in een exclusieve uitstraling.

Glashandel Buys Glaswerken: voor al uw beglazing!

Voor wat voor een soort beglazing u ook kiest, bij Buys Glaswerken bent u in goede handen! Bij Buys glaswerken,  werken stuk voor stuk glasspecialisten die u kunnen adviseren in het kiezen van de soort beglazing. Wanneer u de keuze voor uw beglazing heeft gemaakt kan alle beglazing bij Buys glaswerken in de eigen werkplaats geheel op uw wensen worden afgestemd en worden geplaatst. Bent u benieuwd welke mogelijkheden u heeft met beglazing? Neem dan nu contact op met glashandel Buys glaswerken!

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.