Glas van Buysglaswerk

Bij glas zal u waarschijnlijk als snel denken aan glazen ramen en deuren. Glas heeft echter een ongekend groot aantal toepassingsmogelijkheden. Buysglaswerk is een glashandel die al jarenlang gespecialiseerd is in het bewerken van glas in alle soorten voor allerlei doeleinden. Ook doen wij inmetingen, maken wij glas op maat, monteren wij het glas en zorgen wij voor een perfecte afwerking.

Glassoorten

Zoals gezegd kent glas tal van toepassingsmogelijkheden. Wij bieden verschillende glassoorten aan als enkel glas, figuurglas, gehard glas,hittebestendig glas, brandwerend glas, isolatieglas, en veiligheidsglas. Maar zoals u waarschijnlijk wel eens is opgevallen, heeft glas niet alleen een functionele functie. Glas binnen en buiten bedrijven en woningen kan een gebouw een geheel andere sfeer bieden. Ook hier zijn de mogelijkheden weer ongekend. Voor een impressie van toepassingen van glas die wij eerder hebben geplaatst, zijn te bewonderen in onze online showroom.

Persoonlijke begeleiding door het hele traject

Wanneer u van plan bent glas in uw huis of bedrijf te plaatsten bent u bij Buysglaswerk aan het juiste adres. Wij kunnen het hele traject voor u begeleiden: onze deskundige medewerkers kunnen een kijkje nemen binnen uw huis of bedrijf om te inventariseren want uw wensen zijn. Op basis van uw wensen kunnen zij voor u en oplossing op maat bieden. Vervolgens wordt het geschikte glas voor u op maat gemaakt en kan het door onze medewerkers geplaatst worden. Wij bieden ook glasbeslag aan, zoals scharnieren, deurknoppen, sloten en nog veel meer. Ook de afwerking van al het glaswerk wordt tot in de puntjes verzorgd. Het is zelfs mogelijk om meubels geheel uit glas te laten maken bij Buysglaswerk!

Glasreparaties

Is er al glas binnen uw huis geplaatst en heeft u glas schade opgelopen? Ook dan kunt u bij Buysglaswerk terecht. Wij staan altijd voor u klaar: of u uw glaswerk door ons bedrijf heeft laten plaatsen of door een ander bedrijf. Buysglaswerk beschikt over een eigen reparatiedienst die alle denkbare glasreparaties voor u uit kan voeren.

Buysglaswerk: de allround glashandel!

Het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat u voor alles wat met glas te maken heeft, bij Buysglaswerk aan het juist adres bent. Zowel voor functionele toepassingen, toepassingen met designglas als glasreparaties kunt u bij ons terecht. Neem een kijkje op onze webshop voor onze indrukwekkende portfolio of neem contact met ons op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor u te bekijken.

Ons werkgebied is in heel Nederland en België. Wij zijn gevestigd nabij Maaseik.

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.