Spiegelglas op de badkamer

Iedereen heeft wel één of meerdere spiegels in zijn of haar huis. Vooral op de badkamer worden spiegels veel toegepast. Ook kent iedereen moment waarop hij of zij uit de douche komt en de spiegel beslagen is. Dit kan vervelend zijn. De functie van een spiegel is namelijk het beeld spiegelen en dat is onmogelijk wanneer de spiegel beslagen is vanwege de condens. Dit kan nu voorkomen worden, door verwarmde films aan de achterzijde van de spiegel te bevestigen waardoor de spiegel niet beslaat na het douchen. De spiegelverwarming kan verbonden worden met de verlichting van de badkamer waardoor de spiegelverwarming in werking treed wanneer het licht op de badkamer wordt aangezet. Ook kan er verlichting in spiegels worden aangebracht, wat zeer handig kan zijn in de badkamer.

Spiegels in andere ruimtes van het huis

Spiegels kunnen ook goed buiten de badkamer worden toegepast, bijvoorbeeld als spiegelwand. Wanneer u kiest voor een spiegelwand kunt u deze tevens als kast gebruiken door de spiegels aan te brengen op schuifdeuren. Dit kan zeer handig zijn op een slaapkamer of wanneer u een fitnessruimte in uw huis heeft.

Decoratie- elementen en spiegels

Alle spiegels binnen uw ruimte kunnen worden voorzien van decoratie-elementen. Zo kunnen er patronen, figuren en letters in spiegels gezandstraald worden. Dit kan bij Buysglaswerk indien gewenst geheel naar eigen ontwerp. Vlakken of afbeeldingen zoals logo\'s en letters kunnen aan de achterzijde van een spiegel worden gestraald waardoor ze aan de voorzijde zichtbaar zijn. Door de figuren en letters daarna van kleur te voorzien ontstaat een beeld van reflectie en kleur. Hiermee is eindeloos veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de toepassing van optisch vergroten van een ruimte.

Spiegels op maat gemaakt, besteld u bij Buysglaswerk

Spiegels hebben vele mogelijkheden binnen uw huis of bedrijf. Bij Buysglaswerk kunt u spiegels op maat laten maken. Daardoor kunt u kiezen uit oneindig veel vormen en maten. Bovendien kunt u spiegelverwarming en spiegelverlichting aan laten brengen. Ook kunt u verschillende decoratieve elementen op uw spiegels laten aanbrengen, eventueel geheel naar eigen ontwerp en dat alles tegen zeer scherpe prijzen. Uw spiegels bestelt u bij Buysglaswerk!

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.