Glazen werkbladen van Buysglaswerk

Vroeger werd glas vooral gebruik als bescherming tegen verschillende weersinvloeden en nog steeds kent glas vooral verticale toepassingen. Glazen werkbladen vormen hier een uitzondering op. Glas kan ook goed in horizontale positie worden toegepast, bijvoorbeeld als werkblad in de keuken. Deze zeer moderne toepassingsmogelijkheid van glas is steeds meer een toevlucht aan het nemen. Glazen werkbladen kunnen zowel toegepast worden in de badkamer, keuken of in de woonkamer.

De toepassingsmogelijkheden van glazen werkbladen

De mogelijkheden met glazenwerkbladen zijn ongekend. Zo kunt u uit vele glassoorten kiezen en uit vele kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een geëtste bovenzijde en een in kleur gelakte onderzijde. Zo ontstaan er zeer strak uitziende en functionele werkbladen die u nergens anders terug vindt. Spoelbakken of wasbakken kunnen in glazen werkbladen verlijmd worden in de keuken en badkamer waardoor er een unieke en strakke uitstraling ontstaat. Ook kunnen werkbladen van glas toegepast worden in de woonkamer om bestaande meubels een moderne en fraaie uitstraling te geven.

Glazen werkbladen bestelt u bij Buysglaswerk

Wat voor een toepassing u ook zoekt, u kunt altijd wel met glazen werkbladen werken. Glazen werkbladen geven iedere ruimte een unieke en moderne uitstraling. Door de verschillende kleuren die gebruikt kunnen worden passen glazen werkbladen bij iedere ruimte en interieur. Afhankelijk van de toepassing, kunnen onze gespecialiseerde medewerkers met u naar de mogelijkheden kijken. Vervolgens kunnen wij de glazen werkbladen voor u op maat maken, zodat u ervan verzekerd bent dat u over een glazen werkblad beschikt dat nergens anders terug te vinden is. Neem nu een kijkje op onze website of kom langs in onze toonzaal en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.