De voordelen van glaswanden

Glas leent zich voor vele doeleinden en zo ook voor de bekleding van glazen wanden. Door gebruik te maken van glazen wanden binnen uw huis of kantoorpand vergroot u de overzichtelijkheid van het gehele pand. Bovendien lijkt het pand groter en meer één geheel. Ook vergroten glazen wanden de lichtdoorlaatbaarheid. Het grootste voordeel van glazen wanden is misschien nog wel dat het er zeer mooi en modern uit ziet. Glazen wanden passen binnen ieder gebouw, ongeacht de inrichting.

Glassoorten voor glaswanden

Glazen wanden kunnen uit vele soorten glas en constructies bestaan. Soorten glas waar u bijvoorbeeld uit kan kiezen is gehard of ongehard glas, wat voorzien kan worden van een kleurcoating. Ook kunt kiezen voor geëtst glas dat in een standaard uitvoering of een extra heldere uitvoering geleverd kan worden. Bovendien kan glas voorzien worden van een film die een zandachtige uitstraling biedt. Ook kan glas gecombineerd worden met houten of stalen elementen of kunnen afbeeldingen en logo\'s in glas gezandstraald worden. Verder kan er met spiegels in glazen wanden gewerkt worden.

Openingssystemen van glaswanden

Buiten de vele glassoorten die toegepast worden in glazen wanden, zijn ook de openingssystemen zeer divers. Deze kunnen namelijk uit schuifdeuren, draaiende deuren of vouwdeuren gerealiseerd worden die desgewenst automatisch kunnen openen. Ook voor de afwerking van de deuren zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Bij Buysglaswerk heeft u ruim de keuze uit scharnieren en ander glasbeslag waardoor u uw glaswand geheel op uw wensen af kunt stemmen.

Uw glaswand bestelt u bij Buysglaswerk!

De mogelijkheden die glaswanden u bieden zijn bijna oneindig. Bij Buysglaswerk kunt u uw glaswand geheel op maat laten maken en op uw wensen af laten stemmen. Zo kunt u uw eigen ontwerpen en logo\'s laten integreren in uw glaswanden. Weet u niet zo goed wat de mogelijkheden van glaswanden voor u zijn? Laat u dan professioneel adviseren door onze medewerkers. Zij zullen samen met u kijken wat de beste mogelijkheden voor u zijn en zullen uw glaswand geheel op uw wensen afstemmen. Uw glaswand bestelt u bij Buysglaswerk!

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.