Voorzetramen

Wilt u uw pand voorzien van aanvullende beglazing, om wat voor reden dan ook? Dan zijn voorzetramen van Buys Glaswerken de perfecte oplossing. Buys Glaswerken is namelijk leverancier van Isovitre voorzetramen. Dit merk staat bekend om zijn kwalitatieve producten met een lange levensduur. Daarnaast zijn Isovitre voorzetramen zeer onderhoudsvriendelijk. Dit zijn allemaal redenen om te kiezen voor voorzetramen via Buys Glaswerken.

Waarom kiezen voor Isovitre voorzetramen?

Een voorzetraam kent vele voordelen. Allereerst heeft het een isolerende werking. Zowel op het gebied van geluid als op het gebied van warmte/kou. Er zijn panden waarbij het niet mogelijk is om (drie)dubbele beglazing in te bouwen. Monumentale panden mogen bijvoorbeeld vaak niet op die manier aangepast worden. Toch wilt u natuurlijk genieten van goede isolatie. Een voorzetraam kan eenvoudig worden geïmplementeerd waardoor de monumentale kozijnen en ramen niet worden aangetast. Dit is bijvoorbeeld ook een goede oplossing wanneer u mooie (historische) glas-in-lood ramen heeft. U hoeft niet meer in te leveren op isolatie wanneer u kiest voor voorzetramen via Buys Glaswerken.

Eenvoudig te demonteren

Wanneer u in een huurhuis woont, dan heeft u waarschijnlijk niet veel zin om te investeren in raamisolatie. Het levert u op de lange termijn niets op. Investeren in voorzetramen is in dit geval echter wél een zeer goed idee. Een voorzetraam is namelijk eenvoudig te demonteren en mee te nemen. Mocht u verhuizen, dan kunt u uw voorzetramen simpelweg meenemen.

Bent u geïnteresseerd in voorzetramen? Wij voorzien u graag van aanvullende informatie en een accurate scherpe prijs. Neem contact op met Buys Glaswerken.

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.