Exclusieve uitstraling

Glazen trappen zijn een uniek element in ieder gebouw. Het gevoel dat een glazen trap met zich mee brengt is dan ook vooral exclusiviteit. Trappen verbinden verschillende verdiepingen en ruimtes binnen een gebouw met elkaar. Wanneer u kiest voor een glazen trappen of trappenhuis vergroot dit het overzicht in een pand. Ook lijkt het trappenhuis stukken groter en wordt het licht in de ruimtes op deze manier optimaal benut. Voor veel mensen is op glas lopen een aparte ervaring die indruk op ze maakt.

De mogelijkheden van glazen trappen

Glazen trappen worden altijd samengesteld uit gelaagd glas, dit zorgt voor veiligheid wanneer het glas zou breken. Het glas spat dan namelijk uiteen in vele onscherpe stukjes, zodat niemand zich hier aan kan verwonden. De glasdikte hangt af van de gekozen constructie het materiaal van deze constructie. Buiten dat u bij Buysglaswerk de keuze heeft uit de constructies waar het glas in komt, heeft u ook ruim de keuze over de glassoort zelf. Zo kunt u kiezen uit blank glas, gekleurd glas en decoratief glas. Ook kunt u kiezen voor stroef gematteerd glas, zodat u voorkomt dat u uitglijdt over het veelal gladde glasoppervlak.

Glazen trappen? Buysglaswerk!

Wilt u uw huis of bedrijfspand een exclusieve uitstraling bieden? Kies dan glazen trappen en vloeren! De mogelijkheden zijn ongekend. Er zijn vele soorten combinaties mogelijk, bestaande uit verschillende glassoorten en soorten constructies. Een glazen trap past zowel binnen een modern als een klassiek interieur. Voor de mogelijkheden die glazen trappen u bieden, doet u inspiratie op in onze online showroom of in onze fysieke showroom te Weert. Bent u overtuigd geraakt? Maak dan een afspraak met onze deskundige medewerkers of vraag geheel vrijblijvend een offerte op. Buysglaswerk: uw glasspecialist!

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.