Glazen meubels

Glas kent vele verrassende toepassingen die u in eerste instantie misschien niet zou verwachten. Zo is het mogelijk om meubels geheel uit glas te laten maken bij Buysglaswerk. Hierbij kunt u denken aan tafels, tv meubels, dressoirs, wandmeubels, kasten, computermeubels en salontafels. Door de grote diversiteit aan glassoorten, bewerkingsmethoden en combinatiemogelijkheden met andere materialen, zoals metaal, hout en natuursteen, is ieder meubel dat wij maken uniek en sfeerbepalend  voor uw ruimte. Wat alle meubels gemaakt uit glas gemeen hebben is dat ze er zeer strak en modern uitzien. Glazen meubels kunt u op maat en geheel naar uw eigen smaak laten maken bij Buysglaswerk!

Glazen tafels

De mogelijkheden met glas zijn qua design oneindig. Bij Buysglaswerk maken wij u tafel op maat: dit houdt zowel de vorm als de maat en de bewerking in. Glazen tafels kunnen geheel volgens uw eigen wensen ontwikkeld worden. Hierbij kunnen we bijna alle denkbare vormen en maten snijden. Buiten dat glas zeer flexibel is in design, is het dit ook in gebruiksgemak. U kunt kiezen voor tafels die zeer transparant zijn, tafels die minder transparantie hebben, tafels die gematteerd zijn en tafels die uitgevoerd zijn in een bepaalde kleur. Ook in de constructie van de tafel heeft u bij ons vele mogelijkheden, wij werken met vele materialen als RVS. De mogelijkheden met kleuren, decoratie en zelfs verlichting in de tafel zijn zeer breed. Kom langs in onze showroom en bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers!

Glazen balies en recepties

Wanneer u bij een bedrijfspand naar een balie loopt vormt u zich meteen een eerste indruk over een bedrijf. De uitstraling van de ruimte en de sfeer die er hangt zorgt ervoor dat u zich meteen een beeld vormt over de organisatie en daarmee indirect ook over de prestaties van de organisatie. Het is dus van essentieel belang dat de eerste indruk die klanten zich van uw organisatie vormen meteen goed is. Door gebruik te maken van een glazen balie maakt u gegarandeerd een goede indruk op uw bezoekers. Een glazen balie geeft een zeer moderne uitstraling en laat zien dat het bedrijf met de tijd mee gaat. Ook voor balies zijn de mogelijkheden zeer groot met glas. U kunt uw balie namelijk op maat laten maken bij Buysglaswerk. Daardoor kunt u zelfs de vorm en de maat van de balie bepalen. Ook kunt u kiezen uit vele soorten kleuren en soorten glas. Het is ook mogelijk om de letters van het bedrijf in de balie te laten zandstralen. Ook kunt u kiezen voor afsluitbare baliesystemen en vitrines van glas. Kom langs in onze showroom en zie wat voor een indruk u in het vervolg op uw klanten kan achterlaten!

Glazen tv meubels

Wanneer u beschikt over een moderne televisie, hoort hier natuurlijk ook een bijpassend tv meubel bij. Glazen tv meubels ogen zeer modern. U kunt kiezen uit vele vormen, kleuren en bewerkingen. Het is zelfs mogelijk om met LED licht in uw tv meubel te verwerken, waardoor u een uniek tv meubel krijgt dat nergens anders verkrijgbaar is en past bij uw televisie en uw inrichting. Hetzelfde geld voor uw computermeubel. Tegenwoordig brengen mensen veel tijd achter de computer door. Daarom hechten we veel waarde aan een goede en modern uitziende computer. Een modern computermeubel mag hierbij niet ontbreken. Een uniek computermeubel bestaande uit glas of uit glas gecombineerd met andere materialen biedt u een strak en modern uitziend computermeubel waar u nog jarenlang plezier van heeft.

Uw glazen meubels bestelt u bij Buysglaswerk

Glaswerk heeft dus oneindig veel mogelijkheden binnen uw buiten uw huis of bedrijf. Het is zelfs mogelijk om meubels uit glas te laten maken, die stuk voor stuk uniek zijn en waar u een onuitwisbare indruk mee maakt. Bent u geïnspireerd geraakt door alle voorbeelden die u op deze website kunt vinden? Kom dan langs in onze toonzaal en bespreek de mogelijkheden die glazen meubels voor u hebben!

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.