Glazen keukenwanden op maat gemaakt

Glazenkeukenwanden zijn een \'eyecatcher\' in iedere keuken en zijn dé manier om uw keuken op een originele manier een moderne uitstraling te geven. De plaatsing van een glazen keukenwand dient secuur en professioneel te gebeuren. Het glas dient namelijk zo strak mogelijk tegen de wand aan geplaatst te worden en er dient rekening gehouden te worden met hoeken, stopcontacten en bijvoorbeeld rekken. Bij Buysglas maken wij keukenwanden op maat, waardoor wij u altijd de glazen keukenwand kunnen bieden waar u naar op zoek bent.

De mogelijkheden van glazen keukenwanden

Bij Buysglaswerk heeft u ruime keuze wanneer u een glazen keukenwand overweegt. Zo kunt u kiezen uit verschillende glassoorten: designglas, gematteerd glas, gekleurd glas en glas met reliëf erin. Desgewenst kunt u zelfs een geheel eigen design indienen en bespreken met onze medewerkers. Buiten dat een glazen keukenwand er mooi uitziet en uw keuken ruimer laat lijken hebben glazen keukenwanden nog meer voordelen. Hierbij kunt u denken aan de hygiëne, deze wordt vergroot omdat u niet te maken heeft met voegwanden. Bovendien zijn glazen keukenwanden snel en gemakkelijk schoon te maken.

Buysglaswerk: voor uw glazen keukenwand en ander glaswerk!

Bent u overtuigd geraakt van de mogelijkheden die glazen keukenwanden u bieden? Kom dan langs bij Buysglaswerk om de mogelijkheden voor u te bespreken. Heeft u een glazen keukenwand geplaatst en bent u van plan nog meer glazen elementen in uw keuken aan te brengen of elders binnen of buiten uw huis? Ook dan bent u bij Buysglaswerk aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in op maat gemaakt designglas, zowel voor binnen als buiten uw huis. Kies bijvoorbeeld voor glazen deuren, waardoor u de keuken met andere ruimtes binnen uw huis kunt verbinden en uw huis optisch kunt vergroten. Voor al uw glaswerk, gaat u naar Buysglaswerk!

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.