Inloopdouches: helemaal van deze tijd

Inloopdouches bestaan al geruime tijd. Vroeger waren inloopdouches veelal van steen gemaakt of werd er een douchegordijn gebruikt. Dit hield de warmte binnen en hield het water tegen. Tegenwoordig wordt er echter steeds meer gebruikt van inloopdouches bestaande uit gehard glas. Inloopdouches geven uw badkamer een moderne uitstraling: een glazen inloopdouche verandert de hele sfeer en waarde van uw badkamer!

Uw inloopdouche geheel op uw eigen smaak afgestemd

Wilt u ook een badkamer die een moderne uitstraling heeft een een ruimtelijk effect geeft aan uw badkamer? Ga dan voor een glazen inloopdouche van Buysglaswerk. De vrijstaande glazen wanden kunnen door Buysglaswerk geheel naar uw smaak gemaakt worden. U kunt bij Buysglaswerk kiezen uit de volgende glassoorten: blank glas, satijnglas, gematteerd glas of designglas met reliëf. Verder is het ook mogelijk uw figuren of patronen in de deuren te laten zandstralen om uw privacy te vergroten. Ook geheel gematteerde glazen douchedeuren behoren tot de mogelijkheden. Verder kan het glas van uw inloopdouche worden voorzien van een anti-kalk laag. Door deze laag is het behoud van de inloopdouche beter gewaarborgd doordat zeepresten zich niet gemakkelijk hechten aan het glas. Ook wat betreft het glasbeslag voor uw glazen inloopdouche heeft u bij Buysglawerk ruim de keuze.

Tijd voor een inloopdouche?

Kom langs in onze showroom en wij bespreken met u uw wensen en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Het is zelfs mogelijk om een geheel eigen ontwerp in te dienen voor uw glazen inloopdouche. Ook kunt u inspiratie opdoen op onze website en geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Uw glazen inloopdouche bestelt u bij Buysglaswerk!

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.