Deuren: een basiselement in ieder pand

Zonder dat we er erg in hebben maken we wel 100 keer per week gebruik van de deuren in ons huis en kantoor. Denk maar aan de voordeur, de kamerdeur, de keukendeur, de badkamerdeur en alle deuren binnen uw kantoor. Deuren zijn daarmee een centraal element binnen uw huis of kantoor. Deuren scheiden de ruimtes binnen uw huis en kantoor van elkaar en verbinden de ruimtes binnen uw huis of kantoor met elkaar. Daarom is het buiten dat de deuren goed werken en van goede kwaliteit zijn, ook van belang dat de deuren er goed uit zien en binnen uw interieur passen.

De voordelen van glazen design deuren

Wanneer u deuren zoekt die een geheel eigen draai geven aan de ruimtes binnen uw huis, kunt u voor glazen design deuren gaan. Glazen design deuren passen zowel binnen een modern interieur als bij een klassiek interieur. Een transparante glazen design deur kan twee ruimtes geheel met elkaar verbonden laten lijken. Daardoor kunt u het hele huis of kantoor zien en lijkt het pand ruimtelijker. Ook veroorzaken transparante glazen designdeuren een grotere lichtinval. Wanneer u wel gebruik wil maken van een mooie glazen design deur, maar de ruimtes toch gescheiden wil laten blijven, dan kunt u kiezen voor gematteerde glazen design deuren.

Buysglaswerk: specialist in glazen designdeuren

Glashandel Buysglaswerk is gespecialiseerd in glazen design deuren. Bij Buysglaswerk heeft u dan ook ruim de keuze wanneer u voor een glazen designdeur gaat. Dit is zowel qua design, de maten en de bevestiging. Zo kunt u uw design deuren geheel op maat laten maken: plafondhoog, wandbreed en iedere andere maat. Ook kunt u matte elementen op glazen deuren laten aanbrengen die desgewenst naar eigen ontwerp zijn. Ook kunt u bij Buysglaswerk kiezen voor glazen design deuren die zowel kunnen schuiven, draaien en zelfs vouwen. Voor wat voor een glazen designdeur u ook kiest, een glazen design deur is altijd een stijlvol element in een ruimte

Uw glazen design deuren bestelt u bij Buysglaswerk

Buysglaswerk is dé specialist op het gebied van op maat gemaakte glazen designdeuren. Wat voor een glazen design deur u ook zoekt, bij Buysglaswerk kan deze voor u gerealiseerd worden. Een glazen designdeur kan uw interieur compleet veranderen en vernieuwen. Ook  kan een glazen deur uw wanden opnieuw indelen. Uw hele huis of kantoorpand zal een geheel andere uitstraling krijgen door glazen designdeuren. Benieuwd wat glazen design deuren voor uw interieur kunnen doen? Neem een kijkje op onze website en bekijk de projecten met glazen designdeuren die wij reeds gerealiseerd hebben of kom langs in onze toonzaal!

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.