Veiligheid staat centraal bij een glazen balustrade!

Glazen balustrades geven een zeer moderne uitstraling binnen ieder pand. De belangrijkste voorwaarde die Buysglaswerk aan glazen balustrades stelt is veiligheid. Daarom maakt Buysglaswerk gebruik van glazen balustrades bestaande uit gelaagd veiligheidsglas, profielen,  tussenstukken en koppelstukken. Profielen kunnen van verschillende materialen als kunststof, aluminium, staal of hout zijn gemaakt.

Een balustrade van glas

Het soort glas dat voor een balustrade wordt gebruikt is sterk afhankelijk van waar de balustrade komt te staan. Is dit bijvoorbeeld buiten huis als dakterras of binnenshuis? Onze medewerkers zullen eerst goed bekijken wat voor soort toepassing de balustrade heeft alvorens een keuze voor de balustrade wordt gemaakt. Wij maken altijd gebruik van veiligheidsglas, waardoor het glas niet uiteen spat wanneer het breekt en niemand zich hier aan kan snijden.

Op maat gemaakte glazen balustrades!

U kunt bij Buysglaswerk zowel kiezen voor een transparante balustrade als ene gematteerde balustrade. Ook kunt u kiezen voor een combinatie tussen beiden: een transparante glazen balustrade waarbinnen matterende elementen zijn aangebracht, desgewenst geheel naar uw eigen ontwerp. Buysglaswerk heeft inmiddels al veel ervaring met het toepassen van glazen balustrades. Voor een impressie van onze reeds afgeronde projecten kunt u een kijkje nemen in onze online portfolio.

Glazen balustrade? Buysglaswerk!

Overweegt u een glazen balustrade? Laat u dan adviseren door de gespecialiseerde medewerkers van Buysglaswerk. Zij zullen met u kijken naar de meest veilige toepassing die het beste bij uw interieur of exterieur past. Bovendien kunt u de mogelijkheden voor de verschillende soorten glas en profielen bespreken. Uw glazen balustrade zal geheel afgestemd worden op uw wensen en op maat gemaakt worden. Uw glazen balustrade bestelt u bij Buysglaswerk!

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.