Automatische glazen deuren: helemaal van deze tijd!

Glazen deuren geven uw huis of kantoorpand een moderne \'touch\'. Het mooie is dat glazen deuren nu ook automatisch kunnen openen en sluiten, wat glazen deuren helemaal van deze tijd maakt. Zowel van glazen draaiende aanslagdeuren, glazen vouwwanden als glazen schuifdeuren kan het openingsmechanisme volledig geautomatiseerd worden. Dit openingsmechanisme kan op twee manieren worden aangestuurd: via bewegingssensoren en via een handschakelaar.

Ongekende mogelijkheden

Wanneer u voor een automatische glazen schuifdeur kiest dan hangt de deur in een schuifdeurautomaat. Deze automaat kan zowel handbediend worden aangestuurd alsmede door bewegingssensoren.  De automaat kan voorzien worden van enkele voorkeurrsstanden waarmee de deuren opent of sluit. Waardoor de deur altijd zo snel opent en sluit als u wil. Ook zijn de automatische glazen van Buysglaswerk voorzien van een noodregeling. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u de deur ook kan openen of sluiten wanneer er stroomuitval is. Ook bij draaiende aanslagdeuren of glazen vouwwanden zijn de mogelijkheden van de automaten ongekend. Onze mechanismen zijn geschikt voor ieder type glazen deur: zowel volledig bestaand uit glas of glazen deuren met houten of metalen kaders.

Buysglaswerk: uw specialist in glazen deuren!

Buysglaswerk is gespecialiseerd in glazen deuren. Glazen deuren geven ieder pand een moderne uitstraling. De voordelen die glazen deuren hebben worden nu verder uitgebreid door het aanbod van automatische glazen deuren. Wilt u uw huis of kantoorpand ook een unieke uitstraling bieden en genieten van optimaal comfort? Ga dan voor automatische glazen deuren van Buysglaswerk! Kom langs in onze showroom en laat u informeren over de mogelijkheden die automatische glazen deuren voor u hebben of vraag geheel vrijblijvend een offerte op!

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.