Design glas & Maatwerk

De laatste jaren is het gebruik van interieurglas en designglas ontzettend toegenomen.  Dat is ook niet gek wanneer u zich bedenkt wat de mogelijkheden zijn die u met interieurglas heeft. De toepassingsmogelijkheden van glas worden tegenwoordig alleen nog maar beperkt door uw eigen fantasie en uw eigen creativiteit. Bovendien is glas tijdloos en past glas in ieder interieur: van klassiek tot modern. Om het glaswerk binnen uw huis geheel op uw wensen af te stemmen is het bij ons mogelijk om designglas op maat te laten maken in onze glashandel, tegen uiterst scherpe prijzen.  Vooral onze glazen deuren en glazen tafels bieden u ongekende mogelijkheden en zorgen voor een speciale uitstraling binnen uw huis. Buysglaswerk is de gespecialiseerde glashandel die u interieur glas op maat biedt, met de mooiste afwerking!

Design glas creëert sfeer

Houdt u van natuurlijke materialen, heldere kleuren en veel licht in uw huis? Dan zal glas bijdragen aan de gewenste sfeer binnen uw interieur. Helder glas biedt een zeer luxe en moderne uitstraling binnen uw huis. Verder zorgt glas in uw huis ervoor dat er veel meer licht binnen uw huis is, wat rustgevendheid brengt. Ook spiegels in uw interieur kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de uitstraling van uw huis. Door het gebruik van spiegels in uw huis, kunt u ruimtes groter en hoger laten lijken. Heeft uw interieur een wat klassieker uitstraling en wilt u deze versterken? Bij Buysglaswerk is het zelfs mogelijk om glas in lood geheel op maat te laten maten in ons eigen lood atelier.

Persoonlijk advies

Bent u van plan design glas in uw interieur te plaatsen, maar weet u niet precies hoe u dit wilt doen? Ook dan bent u bij Buysglaswerk in goede handen. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag op het gebied van het toepassen van designglas en interieurglas. Ook is het mogelijk om online alvast wat inspiratie op te doen. Op deze website vindt u tal van toepassingsmogelijkheden van designglas en interieurglas, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ook binnen uw kantoor kunt u een open sfeer creëren door gebruik te maken van glazen wanden, trappen of tafels.

Design glas op maat

Heeft u genoeg inspiratie opgedaan of bent u genoeg geadviseerd door onze medewerkers? Dan kunnen wij u designglas en interieurglas op maat leveren inclusief alle bijbehorende zaken als ophangsystemen, bevestigingsmaterialen en glasbeslag. Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden naar de veelzijdige toepassingsmogelijkheden die interieurglas en designglas uw bieden? Hieronder vindt u een opsomming van enkele van de vele mogelijkheden die glas uw bieden.

Beloopbaar glas als eye catcher

Glazen trappen of glazen vloeren: beloopbaar glas geeft ieder gebouw een speciale uitstraling. Neemt u een kijkje in onze online showroom en bekijk de spectaculaire projecten die wij reeds vervult hebben. Neem bijvoorbeeld het gemeentehuis in Maastricht, waar wij een aantal glazen trappen hebben gemonteerd. Een ander voorbeeld is een winkelpand in Heerlen, waar wij beloopbare vloeren hebben aangebracht, waardoor de winkel in één keer een zeer luxe uitstraling heeft gekregen. Maar ook in woonhuizen kunnen glazen trappen of glazen vloeren worden toegepast. Zo hebben wij zelfs een glazen loopbrug gemaakt voor een woonhuis. Bekijk onze spectaculaire portfolio online en laat u inspireren.

Badkamer: In de badkamer zijn de mogelijkheden met glas ontelbaar. U kunt een mooie design douchewand laten maken bij Buysglaswerk, maar ook een glazen afscheidingswand op de badrand, een gehele glazen inloopdouche of glazen deuren van kastjes behoren tot de mogelijkheden. Beschikt u over een sauna? Dan kan Buysglaswerk op maat gemaakte sauna deuren voor uw plaatsen om uw sauna een persoonlijke \'touch\' te geven.

Slaapkamer: het is misschien niet de eerste toepassingsmogelijkheid waar u aan denkt, maar ook binnen uw slaapkamer kan het toepassen van interieurglas een mooie aanvulling zijn op uw interieur. Natuurlijk glas kan zorgen voor een sfeervolle decoratie, maar interieurglas in uw slaapkamer kan ook uiterst handig zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld vaan glazen schuifdeuren voor uw kastwand of spiegel?

Keuken: Ook in uw keuken biedt design glas uw tal van mogelijkheden.  Een oplossing die u niet alleen een prachtig eindresultaat zal opleveren maar die ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk is.

Kies voor prachtig interieurglas

Eigenlijk is interieurglas toe te passen binnen iedere ruimte in uw huis. U kunt bijvoorbeeld denken aan scheidingswanden, glazen puien, spiegels, deuren, meubels geheel uit glas vervaardigt, vitrines, tafels, kastjes en decoratiematerialen. Bent u benieuwd welke mogelijkheden u heeft met toepassingen binnen en buiten uw huis? Neem dan een kijkje op onze website of kom lang in onze showroom!

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.