Over Buys Glaswerken

Buysglaswerk is al jarenlang gespecialiseerd in het bewerken van allerlei soorten glas. Naast dat wij ons bezig houden met de verkoop van glas, kunnen wij ook de montage en plaatsing van het glas realiseren. Buysglaswerk is een waar begrip geworden in Weert en omgeving. Buys glaswerken heeft terreinwinst geboekt en was al vaak bezig met glaswerken te plaatsen in Belgie. Zodoende is er ook een vestiging in België geopend, zodat u nu ook in België gebruikt kunt maken van onze uitstekende service via het Limburgse glasbedrijf Buys Glaswerken.

Gespecialiseerde Glashandel

De laatste jaren heeft Buysglaswerk zich steeds meer gespecialiseerd in het toepassen van glas in het interieur. Zo kunt u bij ons terecht voor design deuren, glazen wanden, inloop douches, glazen trappen en glazen balustrades. Voor al deze toepassingen kunt u bij Buysglaswerk kiezen uit een grote variëteit aan glassoorten, zoals gehard en gelaagd glas. U kunt bij ons glas op maat laten maken en veilig laten plaatsen. Vele mensen zijn u voorgegaan, bekijk onze indrukwekkende projecten op deze website of bezoek onze showroom!

Kwaliteits glaswerk

Het team van Buysglaswerk bestaat uit gespecialiseerde medewerkers, die stuk voor stuk jarenlange praktijkervaring hebben, waardoor wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen. Deze kwaliteit garanderen wij u in een breed assortiment aan glas: isolatieglas, glas in lood, zonwerend glas, geluidsisolerend glas, veiligheidsglas, brandwerend glas, design glas en interieurglas (onze specialiteit!).

Glashandel voor particulieren en bedrijven

Buysglaswerk levert zowel aan particulieren als aan bedrijven en is daardoor een allround glas groothandel. Zo voorzien wij interieurbouwers, schilders, aannemers en nog veel meer professionele bedrijven van toepassingen met betrekking tot glas. Ook voor de plaatsing van glas kunt u zowel als particulier als bedrijf bij ons terecht.  Bovendien hebben wij een glasservice waar u terecht  kunt voor de reparatie van glas, onze glasservice is zowel voor particulieren als voor bedrijven beschikbaar. 

Buysglas: uw glashandel!

Buys glashandel begeleidt het gehele traject wanneer u glas bestelt: Buysglaswerk houdt zich namelijk naast de verkoop van glas, ook bezig met de bewerking van glas. Daarom bent u bij Buysglaswerk altijd verzekerd van een op maat gemaakte oplossing, waarbij u ruime keuze heeft. Ook voor de montage, plaatsing en afwerking van het glas bent u bij Buysglaswerk in goede handen. Voor een impressie van ons werk kunt u terecht op onze website of in onze showroom. Uw glaswerk bestelt u bij Buysglaswerk!

Hieronder treft u een aantal verwijzingen naar andere bruikbare webpagina's over glas:

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.