Bedrijfsprofiel

Buys glashandel is een professionele glashandel die gevestigd is te Weert. Deze website staat in het teken van Buys glaswerken, en richt zich op de nevenvestiging in België. Reeds jarenlang houden wij ons bezig met het bewerken en plaatsen van allerlei soorten glas voor allerlei soorten toepassingen. Wij houden de ontwikkelingen op de markt continue scherp in de gaten waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste trends, nieuwste glasbewerkingstechnieken en het meest kwalitatief hoogwaardige glas.

Buys voor bedrijven en particulieren

Wij realiseren zowel de bewerking als plaatsing van glas voor particulieren en bedrijven. Ons team bestaat stuk voor stuk uit deskundige glasbewerkers en glaszetters die jarenlange praktijkervaring hebben. Daardoor kunnen wij u naast de beste kwaliteit van glas in een breed assortiment, ook de beste service leveren. Wij leveren zowel isolatieglas, geluidsisolerend glas, veiligheidsglas, glas in lood, brandwerend glas als interieurglas. Dat maakt ons de allround glas groothandel.

Glasoplossingen op maat gemaakt

Door onze eigen werkplaats kunnen wij iedere soort glas precies naar de wensen van de klant bewerken en tevens plaatsen bij de klant. Daarom opereren wij zowel op de particuliere markt als op de zakelijke markt. De laatste jaren is de toepassing van glas binnen woonhuizen en kantoren steeds meer in populariteit toegenomen. Daardoor heeft Buysglaswerk zich gespecialiseerd in het toepassen van interieurglas en design glas. Voor een impressie van onze reeds gerealiseerde projecten neemt u een kijkje in onze online portfolio.

Geniet van onze glasservice

Tevens bieden wij onze dienst aan in de vorm van een glasservice. Ongeacht of u uw glaswerk bij Buysglaswerk heeft besteld of niet, u kunt bij ons terecht voor alle reparaties aan uw glaswerk. Onze professionele glasservice en glas groothandel is zowel beschikbaar voor bedrijven, instellingen als particulieren. 

Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
 
Neem aub deze tekens over:
CAPTCHA
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag:
8.30 uur - 12.30 uur en 13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag op afspraak.